Skip to: Day two – Amsterdam – Santiago

Socialrun website

Day two – Amsterdam – Santiago

Na een heerlijke avond in de tuin van de familie Gras in Montfoort, alsook een goede nachtrust (ik viel met mijn computer in mijn handen in slaap), toog ik vandaag voor mijn eerste 100km-dag naar Bergen op Zoom. 

Frank, Nienke, Anne en Carlijn namen op ludieke wijze afscheid in Montfoort. Meer nieuws en beelden verschijnen via de Socialrun-kanalen. 

Vanavond slaap ik in de Nachtopvang van WijZijn Traverse

En dan word je hartelijk ontvangen door drie enthousiaste medewerkers, een shared meal en goede gesprekken over communicatie.

1. Draai alles om. Als een Housing First Deelnemer 3 kamers in zijn juist verworven woning onderverhuurt, geef hem dan een baan in de Maatschappelijke Opvang. Iemand die zoiets succesvol doet heeft geweldige skills.

2. Bied je verontschuldigingen aan voor wat je gaat zeggen als je een minder leuke mededeling hebt. Pak het liefdevol aan.

3. Agree to Disagree and stay best co-workers. Prijs mensen om wat ze doen en wie ze zijn. Complimenten wennen snel. Negatieve feedback nooit. 

Morgen naar Are We Europe in Brussel. Een club jonge journalisten die werken aan een Verenigd Europa. 85K to go. Piece of Cake. 

 

Drie enthousiaste medewerkers van WijZijn Traverse


Rokus Loopik  

Back To Top