Inclusiegasten – In gesprek met Carlijn Mol

Echte gesprekken krijgen diepgang, niet door het praten maar door het luisteren. Op het Luisterbankje, speciaal voor de Socialrun ontworpen, ontvangt Frank zijn gasten. De gesprekken worden bewust nooit voorbereid, maar ontstaan ter plekke in de ontmoeting van mens tot mens, waarin de gast en zijn of haar verhaal centraal staat.

 

In deze aflevering van Inclusiegasten is Carlijn mol te gast. Hoewel Frank en Carlijn elkaar al een tijd kennen en zeker in het afgelopen jaar veel gesprekken met elkaar voerden, waren ze beide toch wat gespannen voor hun Inclusiegasten-gesprek.

Eenmaal plaatsgenomen op het Luisterbankje viel de spanning direct weg. Er ontstond een mooi en vooral oprecht gesprek waarin Carlijn onder andere vertelde over voor haar erg moeilijke perioden, en wat haar daar doorheen geholpen heeft.

Ook na vele gesprekken kan echt naar elkaar luisteren tot nieuwe inzichten leiden, zo bleek maar weer.


Tijdens Inclusiegasten gaat Socialrun directeur Frank Bonekamp in gesprek met mensen die zich op diverse manieren inzetten rondom het thema inclusie. Een gesprek over hun motivatie, inspiratie en wat hen beweegt om te doen wat ze doen.

Bekijk ook andere gesprekken met Inclusiegasten:

Geschreven door:

Redactie

Gepubliceerd op:

5 maart 2021

Deel: