Skip to: Ambassadeur Jeannette Ooink

Socialrun website

Ik ben Jeannette Ooink, woon samen met mijn partner Ahmet vlakbij Arnhem en ben communicatiespecialist bij Tactus Verslavingszorg, waar ik al sinds 1996 werk.

In oktober 2017 is het landelijke expertisenetwerk Verslavingskunde Nederland opgericht; hier ben ik verantwoordelijk voor de externe communicatie en leid ik het programma Sociale Inclusie. Ik zet mij daarmee actief in voor het verminderen van vooroordelen over (mensen met) verslaving.

De wereld mooier maken

Ik sta voor een inclusieve maatschappij en wil graag de wereld mooier maken door anderen te inspireren in het hebben van een gezonde en duurzame leefstijl met een open houding naar de wereld om je heen.

Naast mijn werk heb ik in 2009 samen met mijn hartsvriendin stichting Awearness Fashion (promoten van duurzame mode) opgezet en ben ik gek op reizen en het ontdekken van nieuwe plekken.

Waarom Ambassadeur?

Toen Frank en Nienke mij vroegen of ik ambassadeur van de Socialrun wilde worden, zei ik meteen ‘ja’.
Wat de Socialrun teweegbrengt zowel bij de deelnemers, als bij de mensen eromheen, vind ik prachtig!

Ook mijn organisatie Tactus, Team Tactus, doet al jaren mee. Ik wil me in deze rol naast het ondersteunen en promoten van de Socialrun ook inzetten voor meer begrip voor verslaving.


Jeannette Ooink

Back To Top