Skip to: Ambassadeur Jerry Allon

Socialrun website

Mijn naam is Jerry Allon, en ik ben trots ambassadeur van het EPISCHE evenement waarin teams geweldige prestaties neerzetten in karavanen van hoop en herstel.

De Socialrun

 Al sinds die kop koffie aan de tafel van bijna tien jaar geleden waarin Frank het woord Samenloop liet vallen kan ik nog steeds niet helemaal bevatten wat dit nonstop hardloopje in beweging heeft gezet.

De Socialrun is voor mij dus een beweging geworden, van stuk-voor-stuk warme, gedreven personen die allemaal geloven in de gedachte dat wij herstellen wanneer wij erbij mogen horen. Want of het nu ervaringen zijn met dakloosheid, verslaving, psychische problemen, of met terugkeren naar een beter pad, bij de Socialrun word je er niet op buitengesloten.

De mensen

De Socialrun wordt door een flinke schare bevlogen en betrokken club mensen mogelijk gemaakt. Of het nu door Harma in Groningen is, of door Marcel in Zeeland. Of wat dacht je van Ger uit Limburg? En vergeet ook zekere onze Carlijns niet, bijvoorbeeld die uit Eindhoven en ook die uit Utrecht. Het zijn van die mensen die zo goed voor je zorgen dat je daarna enkel nog het beste uit je zelf hoeft te halen. Zoals ook team FF NIX en ons weergaloze Motorteam. En dan was ik nog maar net begonnen.


Jerry Allon

Back To Top