Skip to: Ambassadeur Marcel Jalink

Socialrun website

Ik ben Marcel Jalink. In het dagelijkse leven werk ik bij Emergis als ervaringsdeskundige en dat doe ik 32 uur per week.
Ik ben aangesloten aan het veiligheidsloket, mijn taken zijn om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.
Dit geldt zowel voor cliënten als medewerkers.

Veiligheid en contact

Ik loop een hele dag over het terrein om te kijken of er geen drank en of drugs wordt gebruikt en kijk of er geen rare dingen op het terrein gebeuren zoals een opstootje of iets dergelijks.

Wat ik graag doe is een praatje maken met cliënten. De ene keer is dit buiten de andere keer lekker binnen met een bakkie koffie. Zo houd ik contact en weet ik wat er speelt op het terrein. Ook heb ik regelmatig contact met medewerkers om te kijken of zij het veilig vinden. Het wordt erg gewaardeerd dat er iemand naar ze luistert en dat er iets gedaan wordt met de ideeën die ze hebben.

In het dagelijks leven ga ik een dagje weg of lekker met de auto een eind toeren.
Ook doe ik heel graag koken of het nu om een makkelijke gerecht gaat of een drie gangen diner, ik draai mijn hand er niet voor om.

Een sociaal mens

Ik ben een social mens en praat met iedereen. Op zijn tijd ga ik ook wel eens een potje biljarten, ik speel een gemiddelde van 2.9. Ik heb twee kinderen, deze hebben al een volwassen leeftijd en wonen niet meer thuis.

Ook ben ik af en toe gastspreker, dit vind ik heel leuk om te doen, de groepen waarvoor ik spreek variëren van 5 personen tot een groep van 50. Ik spreek dan over mijn verleden, dat ik zelf ook in de ggz heb gezeten, hoe ik ben opgekrabbeld en waar ik nu sta met een betaalde baan.

Dit was dan even een korte indicatie over mij in de toekomst zullen jullie wel regelmatig van mij horen.


Marcel Jalink

Back To Top