Skip to: Team Accare

Socialrun website

Wij zijn Accare en vinden dat ieder kind recht heeft om mee te doen; thuis, op school en met vrienden. Als meedoen even niet lukt, helpen we zoeken naar een oplossing op maat. En als het nodig is doen we dat samen met anderen.
We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.
Zo bieden we de meest effectieve zorg volgens de laatste inzichten. Wij zijn het ontwikkelplatform voor de specialistische jeugdhulp voor Noord- en Oost-Nederland.
We zien het als onze opdracht om de zorg voor kinderen elke dag beter te maken. Daarom kijken we kritisch naar onszelf en naar anderen. En we vragen kinderen en hun ouders om dat ook naar ons te doen. We weten waar we staan: voor, achter en naast het kind.

Onze kernwaarden zijn: Lef, volharden en steeds beter worden!

Meedoen aan de Socialrun past hier ook bij. We doen dit dan ook al voor het 4e jaar.

Lef: Om 3 dagen lang je eigen grenzen op te zoeken en heel intensief met mensen te leven die je vooraf nog nauwelijks kende.
Volhardend: Om 555 km af te leggen en dag en nacht door te gaan.
Elke dag beter: Om meer geld en aandacht te genereren voor een belangrijk doel.

Ivm COVID-19 lopen wij dit jaar onze ronde van 555 km door Drenthe, Groningen en Friesland.

Sponsor ons via de knop hiernaast. >>>>>>>>>>>>>>>>>
Wilt u als bedrijf sponsoren en uw logo op deze site terug zien, mail dan socialrun@accare.nl dan nemen wij contact met u op.

Back To Top