Skip to: Team Reinier van Arkel

Socialrun website

Na twee fantastische uitvoeringen van de Socialrun nemen we ook in 2020 weer deel. Maatschappelijk meedoen mogelijk maken is een doel dat wij als Socialrun team van Reinier van Arkel van harte onderschrijven. Een psychische aandoening hoeft een fijn of zinvol leven niet in de weg te staan, maatschappelijk meedoen helpt mensen met een psychische aandoening bij het herstel. Graag dragen wij daarom ons steentje bij aan het creëren van meer openheid en begrip rondom psychische aandoeningen.

Het wordt een uitdaging dit jaar om de vorige edities te evenaren. De totaal vernieuwde route door Zuid-Nederland geeft de nodige inspanningen om stop- en slaapplaatsen te vinden. Bijzonder is dat de route dit jaar loopt over ons Zorgpark Voorburg in Vught. In het Socialrun weekend organiseren we daar diverse side-events waaraan inwoners van Vught en mensen in zorg bij Reinier van Arkel deel kunnen nemen.

Het team heeft geleerd van het opgang brengen van de sponsordoelstellingen en is derhalve veel eerder aan de gang. Zo organiseerden we op 8 maart jongstleden een spinningsmarathon in het Brabantse Udenhout wat een mooi bedrag bijeen bracht. Wil jij ons team sponsoren? Dat kan rechtstreeks via deze teampagina. Mensen of bedrijven die bereid zijn een groter aantal kilometers te sponsoren, kunnen contact opnemen met team communicatie via communicatie@reiniervanarkel.nl om te overleggen over de diverse sponsorpakketten.

Back To Top