Skip to: Overhandiging cheque op de Nederlandse ambassade.

Socialrun website

Drie maanden geleden maakte ik bekend dat we drie maanden weggingen om een project te ondersteunen in Kampala. Het moest zo zijn dat precies iemand uit het voetbalteam bevriend is met de man van de ambassadeur van Nederland in Oeganda. Een paar uur later had ik James aan de lijn en hij stelde voor dat het mooi zou zijn als ze de cheque op de Nederlandse ambassade uitgereikt zouden krijgen door ons, terwijl hij nog niet op de hoogte was van het toeval. In Oeganda gelooft bijna iedereen in Jezus en zeggen dan meteen:

All things works together for good for them that loves the lord’

Donatie van € 10.000

Het gebeurde vanmorgen onze gebeden werden verhoord. Help Her International ontmoet de Nederlandse ambassadeur Karin Boven in Oeganda.  De afspraak was gemaakt dat we een half uur zouden krijgen en er werd voor ons een uitzondering gemaakt, omdat we met 4 personen kwamen. James en Grace ontvingen een donatie van € 10.000 van Harry Gras & Lisette Gras. Het werd een geanimeerd gesprek van ruim drie kwartier. Wederzijds werden er afspraken gemaakt om elkaar uit te nodigen.

Help Her International wil alle mensen die een donatie hebben gedaan, om 100 kwetsbaren vrouwen in Oeganda te ondersteunen, bedanken. Het doel is de vrouwen in hun levensonderhoud te voorzien door middel van landbouw in het kader van het Life Again Project.

Dank aan;

– De ambassadeur Karin Boven voor de warme ontvangst,

– De verschillende donateurs die de fondsen hebben bijgedragen en

– De Socialrun die haar platform bied voor de donaties.

 

Zoals geadviseerd door de ambassadeur, zal het Help Her Internationaal team contact blijven houden met de Nederlandse Ambassade.

Thuis werd dit moment natuurlijk gevierd.  https://www.youtube.com/watch?v=3ljwcdMe_DY

 

Help Her International team,

James bisheko

Grace Nakiguli

Lisette Gras

Harry Gras

Back To Top