Skip to: Inclusiegasten

Socialrun website

Echte gesprekken krijgen diepgang, niet door het praten maar door het luisteren. Op het Luisterbankje, speciaal voor de Socialrun ontworpen, ontvangt Frank zijn gasten. De gesprekken worden bewust nooit voorbereid, maar ontstaan ter plekke in de ontmoeting van mens tot mens, waarin de gast en zijn of haar verhaal centraal staat.

<

Het Luisterbankje is ontworpen door de Socialrun en gemaakt door De meubelwerf. Het ‘corona-proof’ Luisterend oor werd door De forensische zorgspecialisten gemaakt.

 


Inclusiegasten – In gesprek met Carlijn Mol

Hoewel Frank en Carlijn elkaar al een tijd kennen en zeker in het afgelopen jaar veel gesprekken met elkaar voerden, waren ze beide toch wat gespannen voor hun Inclusiegasten-gesprek.

Eenmaal plaatsgenomen op het Luisterbankje viel de spanning direct weg. Er ontstond een mooi en vooral oprecht gesprek waarin Carlijn onder andere vertelde over voor haar erg moeilijke perioden, en wat haar daar doorheen geholpen heeft.

Ook na vele gesprekken kan echt naar elkaar luisteren tot nieuwe inzichten leiden, zo bleek maar weer.

 


 

Inclusiegasten – In gesprek met Marit de Zeeuw

Marit is een dappere en talentvolle dame met een flinke portie veerkracht. Ze zingt en vertelt in de teksten van haar liedjes over hoe ze de tijd beleefde waarin het niet goed met haar ging. Een prachtig gesprek waarin de stiltes soms meer zeggen dan alle woorden.


Inclusiegasten – In gesprek met Jan de Zeeuw

Vandaag spreekt Frank met Jan de Zeeuw. Jan is ondernemer en bovenal een zeer betrokken vader.


Inclusiegasten – In gesprek met Jim van Os

In deze aflevering is Jim van Os live te gast op het Socialrun luisterbankje. Jim is psychiater, hoogleraar psychiatrie en initiatiefnemer van het online platform PsychoseNet.nl.


Inclusiegasten – In gesprek met Wiepke Cahn

Wiepke Cahn is te gast op het Socialrun luisterbankje. Wiepke is psychiater en hoogleraar lichamelijke gezondheid bij psychiatrische aandoeningen. 


Inclusiegasten – In gesprek met Nienke Bouwman

In deze aflevering is Nienke Bouwman te gast op het Socialrun luisterbankje.
Nienke is van origine verpleegkundige, heeft jaren in de psychiatrie gewerkt en zet zich sinds 2017 met hart en ziel in voor de Socialrun.


Inclusiegasten – In gesprek met Danny Dijkhuizen

In deze aflevering is Danny Dijkhuizen te gast op het Socialrun luisterbankje. Danny is Nederlands/Kaapverdiaans, rapper (Flinke Jongen) en oprichter van Kids4Dreams.


Inclusiegasten – In gesprek met Jerry Allon

In deze aflevering is Jerry Allon te gast op het Socialrun luisterbankje. Jerry is naast ambassadeur van de Socialrun, ook auteur van zijn net verschenen boek ‘Voor mij was je het al‘, docent, spreker en nog veel meer.


 

Back To Top