Skip to: Het verhaal van Misha Fankhauser

Socialrun website

Misha is geboren in Melbourne, Australië en woont nu 12 jaar in Nederland. Haar grote voorbeeld is haar moeder, die haar inspireerde om te groeien, persoonlijke doelen te halen en zichzelf uit te dagen om elke dag een beter mens te worden.
foto: Gerbrand Langenberg
foto: Gerbrand Langenberg

Haar moeder verliezen is het ergste wat haar is overkomen in haar leven, maar het is ook waar ze haar kracht uit haalt. Ze wil haar trots maken. Misha wordt er gelukkig van wanneer ze mensen om zich heen kan helpen en kan laten lachen, vooral wanneer ze het moeilijk hebben.

Ze houdt ervan om mensen een goed gevoel te geven door een complimentje. Die deelt ze dan ook zoveel mogelijk uit. Minstens vijf keer per dag. Gewoon kleine dingetjes zoals: “Wat zit je haar leuk vandaag!”. Dat geeft haar voldoening, vooral wanneer ze een lach terug krijgt.

“Veel mensen nemen niet de moeite om elkaar even een compliment te geven. Dat is jammer. De wereld zou zoveel mooier zijn wanneer iedereen vriendelijk tegen elkaar is”.

 

Haar ultieme droom is gelukkig worden. Ze werkt elke dag aan haar mentale gezondheid. Misha wil heel graag een groep oprichten voor jongeren die om wat voor reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen. Ze denkt dat ze haar eigen goede en minder goede ervaringen hiermee kan inzetten om anderen verder te brengen.


Inclusietaxi
Dit verhaal is geschreven voor het project Inclusietaxi van Ahmet Türkmen. Wil je ook meedoen? We gaan met verschillende mensen in gesprek en stellen je vijf vragen waarmee we je verhaal vertellen. Neem contact op met Ahmet via [email protected] als je meer wilt weten en/of ook je verhaal wilt delen.

Back To Top