De Socialrun komt nu écht dichtbij. Heb je er ook al zo’n zin in? Wij wel!

In dit bericht vind je de belangrijkste en meest actuele informatie over de route, het Socialrun Te Gek!? Festival en de live tracking.


Definitieve route

Afgelopen week is de route nog één keer voorgereden en zijn er in verband met omleidingen en wegversperringen een aantal aanpassingen gedaan, met name ter hoogte van Alkmaar en Amersfoort. De route is nu definitief. Bekijk hier de definitieve route en bijbehorende downloads (.gpx en .kml).

Live tracking

Net als vorig jaar kunnen de teams live gevolgd worden via een trackingsysteem. Leuk voor de thuisblijvers, om te weten wanneer je uit je slaapzak moet komen (en voor de onderlinge competitie, hoewel #meedoenis…).

Volg de teams via socialrun2018.legendstracking.com

Succes namens…!

Steeds meer mensen dragen de Socialrun een warm hart toe. Van secretaris generaal VWS Erik Gerritssen tot onze eigen ambassadeur Ramses Groot. Bekijk hier wie jou allemaal nog meer succes wensen.

Locatie start- en finishterrein

De Socialrun start en finisht (net als vorig jaar) op militair oefenterrein de Vlasakkers aan de Van Weerden Poelmanweg in Soest.  Ter hoogte van hectometerpaaltje 1.8, tevens aangegeven met matrixborden.

Socialrun Te Gek!? festival

Op zondag 23 september vieren we het gratis toegankelijke Socialrun Te Gek!? Festival en zorgen we voor een feestelijk onthaal van alle Socialrun teams. Er is een gevarieerd aanbod voor jong en oud, publiek is welkom van 12.00 tot 20.00 uur.
Lees meer over het Festival.

Deel je mooiste foto’s

Tijdens de Socialrun en het Te Gek!? Festival worden vaak prachtige foto’s gemaakt door deelnemers en bezoekers. Wij zien en delen ze graag! Stuur ons je mooiste foto(‘s) via foto@socialrun.nl.

Stuur eens een kaartje

Tijdens het Te Gek!? festival richt hoofdsponsor Medicore een heus postkantoortje in waar je gratis mooie kaarten kunt versturen. Neem dus adressen mee van mensen die je in het zonnetje wilt zetten, een hart onder de riem wilt steken of gewoon wilt laten weten dat je aan ze denkt. Want niets zo leuk als een handgeschreven kaartje in je brievenbus!

Sponsoren kan nog steeds!

De teller is inmiddels de €50.000 gepasseerd, fantastisch! Dit bedrag komt 100% ten goede aan initiatieven die openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen en heersende taboes doorbreken. Hoe meer we ophalen, hoe meer initiatieven we kunnen ondersteunen.

Heb jij jouw favoriete team al gesponsord? Het kan nog steeds!