Team SMO Breda ontvangt Paul van der Zwart Penning 2021

Uitreiking Paul van der Zwart Penning 2021

Deze week hebben we vanuit stichting Socialrun de Paul van der Zwart – Penning 2021 uitgereikt.
De eer dit jaar is voor Team SMO Breda*!
Team SMO Breda leeft letterlijk en figuurlijk de beweging rondom inclusie en destigma, zowel in hun organisatie als tijdens en rondom hun deelname aan de Socialrun.
Hun slogan luidt dan ook “Ik wil meedoen”.

Een select gezelschap kwam bij elkaar om de penning en de cheque in ontvangst te nemen.

Gefeliciteerd Team SMO Breda!

De penning is in het leven geroepen om, naast de leuke loop die de Socialrun is, onze missie leidend te laten zijn in alles wat we doen. Hij wordt twee keer per jaar uitgereikt.
De prijs gaat naar een individu én een team dat zich in de aanloop naar de Socialrun toe extra inzet om het onderwerp inclusie en destigma op de kaart te zetten en zo bijdraagt aan de beweging die we willen zijn.
Naast een echte penning is er een bedrag van €1500 per winnaar beschikbaar die besteedt mag worden aan een project dat past binnen onze missie. De prijs wordt uitgereikt in de maanden na de Socialrun.

*Stichting Maatschappelijke Opvang (SMO) Breda zet zich in voor (dreigend) dak- en thuislozen in de regio Breda. Medewerkers en cliënten werken samen naar een plek voor iedereen in de maatschappij. Om aandacht te vragen voor hun organisatie en een eerlijk beeld te geven van dak -en thuislozen doen zij al jaren mee aan de Socialrun.


Namens de organisatie Stichting Socialrun
#meedoeniswinnen

Geschreven door:

Redactie

Gepubliceerd op:

14 december 2021

Deel: