Skip to: Over Stichting Socialrun

Socialrun website

Welkom bij de Socialrun!

Wij zijn een kleine organisatie met een grote uitkomst.
Bij ons draait het allemaal om inclusie, en we bewegen letterlijk én figuurlijk in die richting. Of je nu jong of oud bent, ongeacht je achtergrond, iedereen is hier welkom. We geloven dat het samenbrengen van diverse perspectieven ons sterker maakt en een positieve impact heeft op de samenleving.

Bij ons draait het niet om ingewikkelde woorden of grote structuren, maar om echte verbinding.
We zijn een hechte gemeenschap van mensen die zich inzetten voor een inclusieve wereld. Samen bewegen we vooruit, met kleine stappen die een groot verschil maken. We moedigen elkaar aan om onze eigen vooroordelen en barrières te doorbreken en open te staan voor nieuwe mogelijkheden.

We geloven dat inclusie geen passief concept is, maar een actieve keuze die we elke dag maken. Samen zetten we ons in voor een samenleving waarin iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. We zijn trots op ons werk en willen jou graag uitnodigen om deel te worden van onze beweging. Dit kan door deel te nemen aan een van onze evenementen of zelf een actie op te zetten.

#meedoeniswinnen


Voel je vrij om contact met ons op te nemen en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze missie. Samen bewegen we naar een inclusieve toekomst!
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen de beweging voort te zetten! [email protected]

Back To Top