Skip to: Sponsors en partners

Socialrun website

Sponsors

Wij bedanken onze sponsors en partners voor hun steun aan en vertrouwen in de Socialrun. 


“Veel van onze opdrachtgevers zijn actief in de jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Het is helaas nog steeds zo dat veel cliënten te maken krijgen met vooroordelen en stigma. Om meer awareness rondom psychische kwetsbaarheid te creëren zijn organisaties zoals de Socialrun van belang. Wij ondersteunen dit graag”, zegt Siep Kosse, Directeur Marketing & Communicatie bij Tenzinger, over de samenwerking.

Lister

Lister biedt begeleiding aan mensen van wie het leven ernstig ontwricht is geraakt door een psychische kwetsbaarheid. We ondersteunen hen bij het weer op de rails krijgen van hun leven. Daarbij ervaren we dat begrip voor en acceptatie van de psychische kwetsbaarheid door de omgeving helpt in het individuele herstelproces. De Socialrun organisatie vraagt expliciet aandacht voor het taboe op het hebben van een psychische kwetsbaarheid én ondersteunt projecten die dat taboe helpen doorbreken. Dat helpt mensen die wij begeleiden. Dat is waarom wij het werk van de Socialrun ondersteunen als sponsor.


 

Deze sponsorpagina wordt vernieuwd. Binnenkort is de pagina weer compleet.

Ook bijdragen aan de Socialrun? Neem contact op via info@socialrun.nl

 

Samenwerkingspartners


Door Stijn Heijstee:

“Bij GoRoadtrip vinden we samen op vakantie gaan het leukste wat er is. Of je nou jong of oud bent, met vrienden gaat of met familie, een psychische aandoening of niet: op pad gaan met onze personenbussen of campers levert altijd onvergetelijke herinneringen op. Als partner van de Socialrun bieden wij deelnemende teams de kans om voor een gereduceerd tarief een personenbus te huren tijdens het Socialrunweekend in september. Wij helpen graag mee aan deze beweging, want de Socialrun organisatie doet belangrijk werk door psychische kwetsbaarheid bij mensen bespreekbaar te maken en onder de aandacht te brengen.”

Back To Top