Skip to: Sponsors en partners

Socialrun website

Sponsors

Wij bedanken onze sponsors en partners voor hun steun aan en vertrouwen in de Socialrun. 


“Veel van onze opdrachtgevers zijn actief in de jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Het is helaas nog steeds zo dat veel cliënten te maken krijgen met vooroordelen en stigma. Om meer awareness rondom psychische kwetsbaarheid te creëren zijn organisaties zoals de Socialrun van belang. Wij ondersteunen dit graag”, zegt Siep Kosse, Directeur Marketing & Communicatie bij Tenzinger, over de samenwerking. 

Arkin wil een organisatie zijn waar cliënten en medewerkers zich welkom voelen.
We vinden het belangrijk te werken aan een werkplek waarin iedereen zich thuis voelt. Vanuit die gedachte kunnen we betere zorg leveren en een aantrekkelijke werkgever zijn én blijven.
Waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht etnische of religieuze achtergrond, gender-identiteit, seksuele geaardheid, opleidingsniveau, arbeidsbeperking, generatie of andere onderlinge verschillen.

Als aanbieder van geestelijke gezondheidszorg aan een zeer divers en grootstedelijk cliëntenbestand, heeft Arkin de ontwikkeling van het Diversiteit & Inclusie-beleid dan ook hoog op de agenda staan. Dit komt overeen met de visie en missie van de Socialrun en daarom sponsoren wij met volle overtuiging stichting Socialrun en doen we daarnaast mee met twee teams aan de Socialrun zelf.


 


Lister

Lister biedt begeleiding aan mensen van wie het leven ernstig ontwricht is geraakt door een psychische kwetsbaarheid. We ondersteunen hen bij het weer op de rails krijgen van hun leven. Daarbij ervaren we dat begrip voor en acceptatie van de psychische kwetsbaarheid door de omgeving helpt in het individuele herstelproces.

De Socialrun organisatie vraagt expliciet aandacht voor het taboe op het hebben van een psychische kwetsbaarheid én ondersteunt projecten die dat taboe helpen doorbreken. Dat helpt mensen die wij begeleiden. Dat is waarom wij het werk van de Socialrun ondersteunen als sponsor.


Samenwerking HVO-Querido

De Socialrun is een uniek evenement. Het is een prachtige uitdaging om de estafette te volbrengen, en jaarlijks laten tientallen teams van zorgorganisaties zoals HVO-Querido samen – cliënten en medewerkers – zien dat het kán. Ieders bijdrage is daarbij belangrijk, net als in de samenleving.

Mooi om te  zien hoe deze sportieve belevenis een bijdrage levert aan het doorbreken van het stigma op psychische kwetsbaarheid. Die boodschap is nog altijd zéér actueel. Niet voor niets dus dat HVO-Querido de Socialrun van harte ondersteunt!

#meedoeniswinnen

 Henri & Herman

Vanuit Henri & Herman zijn we al een aantal jaar als autopartner betrokken bij de Socialrun.
Wij vinden het een geweldig initiatief, waarbij we onze auto’s en bedrijfswagens graag ter beschikking stellen aan de organisatie.


 
  


Ook bijdragen aan de Socialrun? Neem contact op via [email protected]

 

Samenwerkingspartners


Reprotex

Reprotex is een handelsonderneming in relatiegeschenken & promotionele textiel.
Sinds wij in contact zijn gekomen met de Socialrun, begin 2015, hebben we zelf als team Reprotex een aantal keren meegedaan en ikzelf (Jelle Bouma) heb, op het Coronajaar na, elk jaar deelgenomen aan de Socialrun en daarnaast hebben we ook ontelbaar veel siliconen bandjes, shirts, jassen, hoodies en overige merchandise mogen leveren.

We doen dit allemaal met heel veel liefde en plezier, omdat we het een geweldige organisatie, geweldige lieve mensen en een heel mooi doel vinden die vrijwel iedereen direct of indirect treft.
We zullen dan ook nog jaren en jaren verbonden blijven aan de Socialrun, omdat het een doel is dat nooit zal verdwijnen en wij heel graag ons steentje blijven bijdragen.
Bijna niemand komt ongeschonden door het leven.


Door Stijn Heijstee:

Bij GoRoadtrip vinden we samen op vakantie gaan het leukste wat er is. Of je nou jong of oud bent, met vrienden gaat of met familie, een psychische aandoening of niet: op pad gaan met onze personenbussen of campers levert altijd onvergetelijke herinneringen op. Als partner van de Socialrun bieden wij deelnemende teams de kans om voor een gereduceerd tarief een personenbus te huren tijdens het Socialrunweekend in september. Wij helpen graag mee aan deze beweging, want de Socialrun organisatie doet belangrijk werk door psychische kwetsbaarheid bij mensen bespreekbaar te maken en onder de aandacht te brengen.”


 

Back To Top