Skip to: Paul van der Zwart-penning uitgereikt aan Team Hersenwandelingetjes

Socialrun website

Op zondagmiddag 20 oktober vond de after Socialrunteambijeenkomst van Team Hersenwandelingetjes. Het gehele team, op drie personen na, kwam bij elkaar in Zwolle om samen terug te blikken, ruim 900 foto’s te kijken en verhalen te delen met elkaar.

Team Hersenwandelingetjes is een familie- en vriendenteam die dit jaar voor het eerst als team meedeed aan de Socialrun.
Het team heeft zich in aanloop naar de Socialrun zeer actief ingezet om het verhaal rondom de Socialrun te verspreiden en zo het thema inclusie en destigma breed op de kaart te zetten.
Zij haalden €7320,- op met vele sponsoracties die ze hebben opgezet in hun omgeving. Zo bereikten zij, met onder andere, 600 zakjes chocola en daarmee het verhaal, de kerk, sportverenigingen, familie, vrienden, collega’s en de plaatselijke fysio praktijk.
Trots hebben we dan ook vandaag de Paul van der Zwart-penning aan dit team uitgereikt.

Van harte gefeliciteerd Team Hersenwandelingetjes

Eerder deze week ontving Ben Morsch de Paul van der Zwart-penning als individu.

De penning is in het leven geroepen om, naast de leuke loop die de Socialrun is, onze missie leidend te laten zijn in alles wat we doen. Hij wordt twee keer uitgereikt per jaar.
De prijs gaat naar een individu én een team dat zich in de aanloop naar de Socialrun toe extra inzet om het onderwerp inclusie en destigma op de kaart te zetten en zo bijdraagt aan de beweging die we willen zijn.
Naast een echte penning is er een bedrag van €1500 per winnaar beschikbaar die besteed mag worden aan een project dat past binnen onze missie. De prijs wordt uitgereikt in de maanden na de Socialrun.


Namens de organisatie Stichting Socialrun
#meedoeniswinnen

Back To Top