Skip to: Code rood

Socialrun website

Code Rood

Voor iedere gil een pil. Zo begon haar gebruik van de verslavende kalmeringsmiddelen oxazepam en lorazepam.
Wat Patricia niet in de gaten heeft is dat zij hier langzaam maar zeker aan verslaafd raakt en dit al achttien jaar. Medicatie is niet het enige waar zij aan verslaafd raakt. Haar verslaving loopt uit de hand. En wanneer zij van de één op de andere dag ook nog in een psychose terecht komt wordt zij anderhalf jaar overspoeld door intense angsten en pure waanzin.
Haar liefde voor theater en haar werk als zangeres worden een gesloten boek en haar leven draait enkel nog om middelen en haar psychose Code Rood. Op een zekere dag ontmoet zij een bijzondere man die het gesloten boek van de liefde weer weet te openen. Wees getuige hoe zij haar weg naar het theater en haar grote liefde uiteindelijk weer vindt. Een verhaal over angst versus liefde waarin Patricia zingt en vertelt over haar Code Rood.

Benieuwd waar je de voorstelling Code rood kunt zien, klik hier voor de agenda:
Optredens Patricia Goduto – Code rood
Bestel kaarten


Biografie

Patricia Goduto is een veelzijdige en creatieve vrouw die het allerliefste anderen inspireert.
Dit doet zij als zangeres en theatermaakster.

Zij is opgeleid aan De Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) en Vocal and Dance Academy. Begin 2000 verleende Patricia haar stem binnen het werkveld van

Stage Entertainment.
Dit deed zij o.a. bij het Johnny Kraaijkamp Musical Award

Gala en Musicals in Ahoy.

Na een aantal jaar werd Patricia psychisch ernstig ziek en kwam voor maar liefst acht jaar gedwongen terecht binnen de gesloten afdeling van de psychiatrie. Haar droom en carrière als zangeres viel in duizend stukjes.
In 2012 gooide Patricia het roer om. De artsen lieten haar tegen beter weten in ‘ vrij ‘ en Patricia besloot linksom of rechtsom te herstellen van een overdosis aan diagnoses. Een traag, pijnlijk en eenzaam proces volgde maar uiteindelijk wist zij te herstellen.

‘Ongeneeslijk ziek verklaard wist zij te herstellen.’

 

Back To Top