Skip to: Dames die raken – Faalmoet

Socialrun website

Maar liefst 1 op de 6 medewerkers heeft te maken met burn-out klachten. Ook over burn-out zbestaan veel vooroordelen en is er veel misinformatie. Daarom willen theatermakers Dieuwke en Carla van Dames die Raken met behulp van Socialrun subsidie een voorstelling maken over dit thema. Het doel met hun voorstellingen is om openheid, dialoog en verbinding te bevorderen.

Scènes en interactief naprogramma

In navolging van hun eerdere voorstelling De Kracht van Kwetsbaarheid ontwikkelen de Dames die Raken 8 tot 10 scenes over burn-out en een aantal modules voor een interactief naprogramma. Bij de ontwikkeling van de scènes zetten ze hun eigen ervaringen. Ook betrekken ze de kennis van andere ervaringsdeskundigen en experts op dit terrein. De scènes komen er in een online en offline versie.

 

Dames die raken de kracht van kwetsbaarheid

Meer bewustwording creëren

Nog te vaak wordt psychische kwetsbaarheid en ook burn-out gezien als een individueel probleem. Dat het een maatschappelijk probleem is en dat ook werkgevers en uitkeringsinstanties hier iets mee moeten, daar zijn nog velen zich niet van bewust. Deze voorstelling richt zich op het vergroten van de bewustwording hiervan.
Hou onze website in de gaten om te weten te komen wanneer de eerste voorstellingen zullen plaatsvinden.

 

 

Back To Top