Skip to: Gedichtenbundel ‘Kwetsbare mensen huilen niet’

Socialrun website

In augustus 2006 overleed de moeder van Leonie Burggraaf na 17 jaar aan de spierziekte ALS. De maanden daarna ging Leonie mentaal achteruit. Doordat ze altijd al moeite heeft gehad met openheid, is ze over haar emoties, gevoelens en gedachten gaan schrijven in de vorm van gedichten. Het zwarte gat van het verliezen van een dierbare en de impact op je mentale gezondheid is vaak moeilijk uit te leggen. Ook zeker niet altijd op jonge leeftijd herkenbaar bij leeftijdsgenoten.

Leonie was net 18 toen haar moeder overleed en had naast rouw ook te maken met liefdesverdriet, eenzaamheid en negatief zelfbeeld

Door het uitbrengen van haar gedichten in de vorm van een bundel hoopt ze mensen te bereiken, inspireren om in gesprek te gaan en te delen wat er van binnen speelt.

De 30 gedichten zijn allemaal al uitgeschreven. Door de financiƫle steun vanuit de Socialrun kan Leonie nu samen met een vormgever en drukkerij in gesprek over de vormgeving en uitgave van haar gedichtenbundel; Kwetsbare mensen huilen niet.
Wil jij meer lezen over deze bundel of hem bestellen? Kijk dan op de website van Leonie;

Back To Top