Skip to: Stilte ongedaan

Socialrun website

Stilte Ongedaan

 

Om zich voor het eerst echt open te stellen voor een liefdesrelatie, daalt een emotioneel gesloten vrouw af in haar onderbewuste om daar de diepgewortelde angsten en verlammende schaamte uit het verleden te overmeesteren.

 

Stilte Ongedaan introduceert ons aan Sophie, een emotioneel gesloten jonge vrouw, die zich leert te openen over haar jeugdtrauma en te accepteren dat haar verleden haar toekomst niet hoeft te bepalen.

We ontmoeten haar tijdens het aankleden na het vrijen. Haar vriend Matthijs vraagt of ze voor de verandering blijft slapen, maar ze zegt dat niet te kunnen.

 

Later die avond neemt ze een risico en zoekt naar raad in het doolhof van haar geest. Een doolhof gemaakt door herinneringen en angsten. Ze ontmoet haar elf jaar oude zelf en realiseert dat ze mag kiezen om open te zijn over de gruwelen uit haar verleden. Ze besluit te leven, lief te hebben en geliefd te zijn.

This is a story about the horror of abuse, but even more it’s about the importance of self-acceptance and strength in vulnerability. It is based on a true story.


Linda Jacobsen
Actress and Screenwriter
Back To Top