Doolhof vol verhalen

“Een doolhof vol verhalen’’: een fysiek doolhof van 16m2 en 2,5m hoog dat de verzamelde verhalen uit de Verhalenbank onder de aandacht brengt.  https://psychiatrieverhalenbank.nl

Het ‘Doolhof vol verhalen’ geeft psychiatrische patiënten en hun omgeving een stem. De verhalen bieden hoop, kracht en inspiratie en geeft bezoekers inzicht in de leefwereld van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Het doolhof geeft ruimte om jou verhaal publiekelijk (maar anoniem) te vertellen. Het doolhof is een juiste combinatie van horen, zien en voelen. Dit maakt de verhalen en situaties nog persoonlijker en aansprekender.

Bezoekers lezen stukjes tekst en quotes, horen audiofragmenten, zien de fotografie en lichtinteracties. De beleving duurt circa 15 minuten, bevat een in- en uitgang en vergt geen begeleiding. Het doolhof is bedoeld voor iedereen van 12 jaar en ouder.

Het project vindt plaats in de regio Utrecht op verschillende locaties in het najaar 2022. zodra de data bekend zijn zullen deze op de website geplaatst worden.

Geschreven door:

Redactie

Gepubliceerd op:

3 mei 2022

Deel: