Social Design on Wheels

Onze missie
Wij geloven in een inclusieve, talentgedreven maatschappij, met gelijke kansen voor iedere jongere. We maken de creatieve industrie inclusiever en begeleiden jongeren met creatief talent, die dat niet vanzelfsprekend kunnen inzetten, tot creatieve professional.

 

Onze visie
We maken het creatieve talent van kwetsbare jongeren zichtbaar: we maken professionele designproducten en leveren kwalitatieve creatieve diensten. We sturen bij de deelnemers op de ontwikkeling van skills, zingeving en redzaamheid. We bieden met onze dienst een gezonde omgeving waar jongeren zich kunnen ontplooien tot creatieve professional, kunnen uitstromen naar werk in de creatieve industrie en zich kunnen ontwikkelen tot de beste en gelukkigste versie van zichzelf.

 

 

 

Ons project Social Design on Wheels
We hebben een oude SRV-wagen, waarmee we naar evenementen en markten gaan om de creatieve talenten te tonen, een podium voor onze doelgroep. Deze wagen hebben we aan de binnenkant samen met jongeren uit onze doelgroep een metamorfose gegeven, zodat de designs van onze deelnemers volledig tot hun recht komen. Nu is het tijd om ook de buitenzijde aan te pakken, om de wagen zelf ook als canvas in te zetten voor het creatieve talent van onze jongeren. Dat willen we samen met Atilla, een jonge gevestigde kunstenaar uit Tilburg.

Geschreven door:

Redactie

Gepubliceerd op:

16 februari 2023

Deel: