Skip to: Shrinks on Bikes halen geld op voor Socialrun

Socialrun website

In 2016 werd de motorclub ‘Shrinks on Bikes’ opgericht voor motorrijdende collega’s van de beroepsvereniging van psychiaters, de NNvP, om onderling contact met elkaar te kunnen leggen, samen ritjes te kunnen maken en technische informatie en tips over mooie tochten uit te kunnen wisselen. De motorclub heeft daarnaast een tweede doel: ieder jaar organiseert de motorclub een gesponsorde tocht voor het goede doel.

De Shrinks on Bikes, al jaren grote en trouwe fans van de Socialrun, hebben het prachtige bedrag van ongeveer 2.500 euro opgehaald voor de projecten van de Socialrun. Ze deden dit door een gesponsorde motortocht te rijden.

Shrinks-President Herman Groen omschrijft het als volgt: “Je zag ronkende motoren traag door oneindig laagland gaan, rijen ondenkbaar ijle populieren….. Hoe was het: in 1 woord: prachtig. Eindeloos rivierenlandschap en schitterende wolkenhemels en heel rustig.”

De Shrinks zijn altijd op zoek naar meer vakgenoten die mee willen rijden. Ook zoeken ze momenteel een nieuwe president en een nieuwe roadcaptain. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met het mailadres shrinksonbikes@gmail.com

Back To Top