De Socialrun is non-stop estafetteloop van 555 km in 48 uur door een groot deel van Nederland om aandacht te vragen voor openheid over psychische kwetsbaarheid en een inclusieve samenleving. De missie: #meedoeniswinnen.

De eerstkomende loop vindt plaats van 20 tot 22 september 2019. Start en finish locatie is aan de Van Weerden Poelmanweg in Soest (het militair oefenterrein de Vlasakkers).

Lees meer over:

De Socialrun is een sportieve teamprestatie: Meedoen is winnen! Alle lopers, fietsers, cateraars, chauffeurs, kampbouwers en routecoördinatoren doen mee om openheid te stimuleren rondom psychische aandoeningen. Met de Socialrun vestigen de teams de aandacht op dit doel én ze halen geld op. Er wordt 555 kilometer gelopen door Nederland.

De route gaat tegen de klok in heel ruim rondom het IJsselmeer. Elke kilometer die wordt afgelegd kun je sponsoren voor 5 euro. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.

 

#Meedoen is winnen

  • De Socialrun start op 20 september 2019 rond 11:00 uur aan de Van Weerden Poelmanweg in Soest (het militair oefenterrein de Vlasakkers).
  • Op de hoogte blijven? Volg de Socialrun via Facebook, Twitter en Instagram.