Skip to: Deelnemende teams 2021

Socialrun website

56018 // 450
56017 // 500
Doneer

Familiedag Visser - veiling

Totaal € 950,00 door 2 donateurs

Over het team

Jaarlijks organiseert mijn schoonfamilie een familiedag, op deze dag komen we met de familie bij elkaar voor een leuke activiteit. Mijn meer dan fantastische schoonmoeder heeft dit jaar het plan bedacht om deze editie van de familiedag in het teken te zetten van Stichting Socialrun! Door middel van een veiling, ieder familielid heeft een item mogen aandragen voor de veiling, wordt er geld opgehaald voor Stichting Socialrun.

Sinds mijn eigen hersteltraject binnen de ggz, wat ik eind 2018 afrondde, probeer ik mijn eigen ervaring in te zetten om psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken. Uit eigen ervaring weet ik dat het hebben van psychische klachten soms erg eenzaam kan zijn, ik vind het daarom erg belangrijk dat er meer openheid komt over psychische kwetsbaarheid en dat het bespreekbaar wordt.

Een familiedag met een veiling is dan ook een hele laagdrempelige manier om het thema bespreekbaar te maken. 1 op de 4 mensen krijgt te maken met psychische problemen, reken maar uit hoeveel mensen dat zijn in zo’n groep. Maar weinig mensen weten het van elkaar. Hoe mooi zou het dan zijn als je je dan minder alleen voelt en we er samen over praten? Ik vind namelijk dat iedereen op zijn of haar manier en tempo moet kunnen deelnemen aan de maatschappij, in gelijkwaardigheid, vanuit je eigen kracht en talent. Ik hoop die boodschap over te kunnen dragen en delen. Daarnaast hopen we natuurlijk een mooi bedrag voor de stichting op te kunnen halen!

Berichten

  • SanneSchonberger

    Donatie van individuele sponsorloop voor jullie!

  • Sanne Schonberger

    Fantastische opbrengst namens de familie Visser!

Back To Top