Skip to: Deelnemende teams 2022

Socialrun website

56721 // 10
Doneer

Team FRIENDS

Totaal € 10,00 door 1 donateurs

Over het team

Team Friends... ooit heeft een teamlid van ons een quote uitgesproken om het gevoel van ons team tijdens de Socialrun uit te drukken: "we waren een bij elkaar geraapt zooitje, maar bij de finish had ik er een nieuwe groep vrienden bij".

Dit omschrijft precies wat wij zijn! Een vriendengroep welk sinds 2014 meedoet aan de uitdaging genaamd Socialrun. We hadden in 2014 geen idee waar we aan begonnen. Hier kwam al snel verandering in toen bij onze 1e teamvergadering Frank B. even kwam uitleggen waarvoor de Socialrun eigenlijk stond. Enthousiast als we waren hebben we de uitdaging aangenomen en doen het dit jaar voor de 8e keer. Wij sprokkelen overal onze teamleden, sponsors en materialen vandaan. Zo dragen we ook meer de boodschap uit waarom wij aan deze run meedoen.

Ons team bestaat na al die jaren uit een leuke kern ouwe garde, maar wij verwelkomen ook elk jaar nieuwe vrienden. Onze vriendenkring wordt dus alleen maar groter en groter. Ook omdat onze vrienden die ooit mee hebben gedaan ons altijd nog volgen en steunen waar mogelijk. Denk dan van pannenkoeken bakken tot het uitlenen van een kachel of het promoten van ons team om zo sponsors te krijgen.

Mocht jij ons team willen volgen of steunen op welke manier dan ook? Doe dit via onze facebookpagina https://www.facebook.com/socialrunteamfriends en neem daar contact met ons op.

Deelnemers

teamleider
chauffeurs
fietsers
lopers
ondersteunend

Berichten

Back To Top