Skip to: Deelnemende teams 2022

Socialrun website

Doneer

Team Novadic-Kentron - NK - Nieuwe Kansen

Totaal € 0,00 door 0 donateurs

Over het team

Wij zetten ons in voor een samenleving waarin jongeren met een verslaving of in herstel van een verslaving hun talenten en krachten opnieuw kunnen vinden en benutten. Een samenleving waarin iedereen mee kan doen. En waarin je open kunt zijn over je psychische kwetsbaarheden zonder bang te hoeven zijn voor vooroordelen of discriminatie.

Door mee te doen aan de Social Run komen we letterlijk en figuurlijk in beweging voor deze inclusieve samenleving. Jongeren, ervaringswerkers, naasten, behandelaren: samen vormen we één team en gaan we in een estafetteloop van 555 kilometer de strijd aan met stigma’s rondom psychische problemen en verslaving. Het draait daarbij vooral om samenwerking tussen mensen in een gelijke rol als deelnemer. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Uiteraard hebben we jouw steun hard nodig. Met jouw donatie maak je het mogelijk dat wij niet alleen dit jaar, maar nog vele jaren daarna mee kunnen doen aan de Social Run!

Wil je ons als bedrijf sponsoren in de vorm van diensten/goederen of heb je een ander goed idee? Mail dan even naar socialrun@novadic-kentron.nl.

Back To Top