Skip to: Socialrun-talks: live in gesprek met ambassadeurs

Socialrun website

Ben jij ook wel klaar met alleen in je huis zitten? Wil je eens met iemand anders in gesprek dan met jezelf, je huisdier of familie en vrienden? Socialrun ambassadeurs Marit en Ramses begrijpen dat en organiseren daarom de Socialrun-talks.

Vanaf woensdag 29 april kun je iedere woensdag- en zaterdagmiddag van 13:00 tot 14:30 uur aansluiten bij een Socialrun-talk. Hier krijg je de ruimte om even de dag te doorbreken, Socialrun herinneringen op te halen of te praten over wat je bezig houdt. Er wordt gebruik gemaakt van beeldbellen via Google Hangouts en per gesprek kunnen maximaal 5 mensen deelnemen.

Ontmoeten wij, Ramses en Marit, je daar?

Je kan je aanmelden via: socialtalk@socialrun.nl. Laat even weten wanneer je mee wil doen.
Wij sturen je dan een uitnodiging met een link naar het online gesprek.


Door Ramses:

Marit Wisse
Mag ik aan u voorstellen een Socialrun ambassadeur uit duizenden: Marit Wisse, iemand die de Socialrun vanaf 2017 niet meer wil missen! Met haar ontzettende originaliteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme zette zij het eerste familie team in de Socialrun op.
In haar blogs (hersenwandelingetjes) en leven staan eerlijkheid, openheid en gelijkwaardigheid voorop!

Ze houdt bovendien van een goed en open gesprek, dus als je met haar in gesprek wil in deze social-talks vindt ze dat helemaal te gek!

Ramses Groot

Door Marit:

Graag stel ik Ramses Groot aan jullie voor. Hij liep vier keer de Socialrun, gaat dit jaar voor nummer vijf. Hij is Socialrun-teamleider van team Lister en werkzaam als ervaringsdeskundige bij Lister.

Daarnaast is Ramses een bevlogen Socialrun ambassadeur die zich graag inzet voor inclusie. Door zijn deelname aan de Socialrun ervoer hij dat meedoen winnen is. Stilzitten vindt hij moeilijk, waardoor hij in tijden van Corona graag een rondje rent en zich inzet voor de medemens. Zo ontstond zijn idee voor de Socialrun-talks, met zijn enthousiasme, geduld en luisterend oor zal hij tijdens deze gesprekken aanwezig zijn.
Wil jij Ramses beter leren kennen? Meld je dan aan voor een Socialrun-talk!

Marit Wisse en Ramses Groot
Aanmelden voor een Socialrun-talk kan per mail via socialtalk@socialrun.nl
Back To Top