Skip to: Socialrun Trainingsdag een groot succes

Socialrun website

Medicore, hoofdsponsor van de Socialrun, heeft het mogelijk gemaakt dat op zondag 1 juli meer dan 100 enthousiaste deelnemers aan de Socialrun bij elkaar kwamen op Padendal voor de Socialrun trainingsdag, om samen te trainen, workshops te volgen en om kennis te maken met elkaar en ervaringen uit te wisselen. Dit was de eerste keer dat zo veel Socialrunners bij elkaar kwamen, nog voor de Socialrun in september.

De middag begon met een HAKA, een ceremoniële dans van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland om bezoekers welkom te heten. Het enthousiasme van alle deelnemers tijdens het leren en opvoeren van de dans was geweldig. Een goed begin van de middag.

Na de HAKA begonnen de workshops. Voor iedere rol in het Socialrunteam was er iets leuks te doen. Een runclinic van Marti ten Kate, Daniëlle Vriezema gaf advies over sportvoeding, een workshop vloggen en social media van Carlijn Mol, de teamleidersbijeenkomst, Nitzan Mokasay vertelde alles over de route van de Socialrun en Esther verzorgde een snelcursus masseren.

De aanwezigen waren erg enthousiast over de variatie in workshops en alle nieuwe informatie die ze kregen. Sommigen konden bijna niet kiezen tussen de verschillende workshops, alles was interessant. Voor de deelnemers aan de runclinic was het een beetje afzien in de hitte, maar ook heel bijzonder om op de atletiekbaan van Papendal te mogen rennen, dé baan waar ook de Nederlandse topsporters trainen.

De dag werd afgesloten door nog één keer de HAKA op te voeren met z’n allen. We hopen volgend jaar weer bij elkaar te kunnen komen voor een trainingsdag, dan met nog meer deelnemers aan de Socialrun.

Voor nu, op naar de Socialrun in september. Ook tijdens de Socialrun hebben wij een aantal leuke verassingen gepland voor de deelnemende teams.

Back To Top