Onze hoofdsponsor Medicore organiseert op zondag 1 juli een sportieve, informatieve en vooral ook gezellige middag op sportcentrum Papendal waar alle Socialrun teamleden samen kunnen trainen, workshops kunnen volgen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen.

Papendal

Voor wie: Teamleden die deelnemen aan de Socialrun
Wanneer: Zondagmiddag 1 juli van 12:00 uur tot 16:30 uur
Waar: Sportcentrum Papendal, Arnhem

Samen met Medicore hebben we een programma vastgesteld wat erg leuk is voor iedereen; hardlopers, koks, fietsers, chauffeurs, masseurs, teamcaptains en andere ondersteuners!

Programma:

  • Hardloopclinic: De bekende Nederlandse lange afstandsloper Marti ten Kate verzorgt een hardloopclinic. Marti liep maar liefst 35 marathons tussen 1985 en 1997. Ook na 1997 deed hij nog regelmatig mee aan de marathon. Hij verzorgt een hardloopclinic en kan jullie veel tips geven over het zo efficiënt mogelijk lopen van lange afstanden. Deze clinic is niet alleen voor de lopers, iedereen die meedoet aan de Socialrun mag hieraan meedoen. Het maximaal aantal deelnemers is 50 en de clinic duurt ongeveer een uur.
  • Social Media & vloggen: Carlijn Mol, bekend van ‘Je zal het maar hebben’, is zelf veel bezig met vloggen en social media. Carlijn vertelt jullie alle ins en outs over hoe je een leuke video maakt en deze op social media plaatst. Hoe maak je een leuk filmpje (over of tijdens de Socialrun), hoe kun je dit gemakkelijk en snel op je mobiel bewerken, hoe plaats je het filmpje op Social Media en hoe zorg je ervoor dat het veel geliked en gedeeld wordt?
  • Navigatie & route: Nitzan Mokasay kent de route van de Socialrun 2018 op z’n duimpje en vertelt je hier alles over. In zijn presentatie is er ook uitgebreid de tijd voor vragen.
  • Koken: De Socialrun volbreng je niet op een lege maag. Een diëtist verzorgt voor jullie een workshop over voeding. Hij of zij zal hier vragen beantwoorden als; Wat kun je het best eten voor, tijdens en na het lopen, wat kan het basecampteam het best eten, drink je sportdrank of is water beter etc.
  • Massage: Een snelcursus masseren. Hier leer je hoe je je eigen teamleden na het lopen en vooraf aan het lopen even snel los kunt masseren. Dus geen lange wachttijden meer voor de fysio of masseur!
  • Teamleidersbijeenkomst: Tijdens deze bijeenkomst krijgen de teamleiders alle basisinfo en hebben jullie de gelegenheid om onderling tips uit te wisselen.

Inschrijven

Je kunt je voor twee verschillende workshops inschrijven via de website van Medicore, https://www.medicore.nl/socialrun-trainingsdag/. Tussen de workshops door zijn er voldoende pauzes om na te praten, andere teams te leren kennen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Geef je ook echt op via de website van Medicore! Zij regelen bijvoorbeeld dat er voor iedereen voldoende te drinken is. En we vinden het vervelend als we mensen teleur moeten stellen, omdat workshops vol zijn.

Vervoer

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op Papendal. Ook met het OV is Papendal goed te bereiken.
Adres: Papendallaan 9, 6816 VD Arnhem.

Alle deelnemers ontvangen in de week van 25 juni meer informatie van Medicore over de trainingsdag.