Zondag 23 september wordt militair oefenterrein De Vlasakkers in Soest omgetoverd tot een waar festivalterrein. Op deze schitterende plek worden tijdens het Socialrun Te gek!? Festival alle teams van de Socialrun feestelijk ontvangen. We maken er een leuk feestje van. Ben jij erbij?

Wat is er te doen?

Onder andere DJ Wild Fever en de Barefoot Band zorgen voor een feestelijk tintje. Er is volop eten en drinken en voor kinderen zijn er activiteiten. Daarnaast zijn er stands voor geïnteresseerden waar je informatie krijgt over de projecten van de Socialrunen vele andere stands die allemaal op een interactieve manier aandacht geven aan het thema openheid. Het Socialrun Te gek?! festival is voor iedereen gratis toegankelijk, parkeren is gratis en er rijdt een gratis pendelbusje tussen Amersfoort CS en het festivalterrein.

Wat is de Socialrun?

De Socialrun is een bijzonder evenement dat op positieve manier aandacht vraagt voor stigmatisering van psychische problemen. Dit jaar leggen maar liefst 35 teams de route af van 555 kilometer in slechts 48 uur. De ruim 1000 deelnemers aan de run vragen van 21 tot 23 september aandacht en begrip voor en bespreekbaarheid van psychische problemen onder het motto #meedoeniswinnen. “Niets kan omschrijven wat de Socialrun met je doet, je moet dat ervaren”, aldus een van de deelnemers.

Sponsor jij een kilometer van de Socialrun?

Elke kilometer die een team aflegt, kun je sponsorenvoor vijf euro. De opbrengsten gaan naar projecten die bespreekbaarheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.
Kijk voor meer informatie op www.socialrun.nl en bedenk: #meedoeniswinnen

—————————————————

Noot

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stichting Socialrun:Nienke Bouwman, telefoon: 06-48277911 of per e-mail: info@socialrun.nl