Skip to: Socialrun webshop geopend

Socialrun website

Met trots presenteren wij graag onze nieuwe webshop. Vanaf nu kunnen we via onze webshop de limited edition Socialrun kleding aanbieden. Deze limited edition is slechts tot en met 31 maart te bestellen.


Door: Jan Willem Faessen

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

“Tijdens de Socialrun was dit één van de spreuken die langs de route van de Socialrun hing.
Hij kwam toen binnen en raakt ons nog steeds. Toen voelden we het ook direct:

Socialrun: één woord één missie en hoofdletter S
#meedoeniswinnen #iedereenbewogen

Frank begon in 2012 aan de Socialrun met één team omdat hij geloofde in een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Een samenleving waarin iedereen de kans krijgt zijn potentieel te verwezenlijken en mee kan doen. Met deze heldere missie groeide het evenement snel uit naar 33 teams in 2018 waarbij meer dan 1.000 deelnemers een weekend meedoen aan de Socialrun. Dat is winnen.

Maar meedoen en winnen kun je niet alleen.

Daarom ondersteunen wij, Jan Willem en Niek, team Socialrun met Frank, Nienke en al die andere deelnemers om nog meer impact te maken. Wij doen dat op onze manier: het schaalbaar online ondersteunen van de missie. Om Socialrun nog zichtbaarder te maken hebben we deze webwinkel opgezet: coole spullen voor de deelnemers én financiële steun voor de Stichting Socialrun.

Met de opbrengst van deze shop kan de stichting de Socialrun duurzaam blijven organiseren. Op gezette tijden zullen wij hierover samen met team Socialrun communiceren.”


Jan Willem Faessen – bestuur Socialrun

Bezoek de webshop via shop.socialrun.nl

Back To Top