Skip to: Subsidieprojecten

Socialrun website

Stichting Socialrun subsidieert jaarlijks projecten die sociale inclusie stimuleren en openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen. 100% van de door teams ingezamelde gelden komen ten goede aan deze projecten.

Bij de jaarlijkse Socialrun en bij een groot aantal nevenactiviteiten laten deelnemers zich sponsoren. Het geld dat hiermee bij elkaar wordt gesport, wordt volledig door de Stichting de Socialrun uitgezet bij kleine projecten die bijdragen aan openheid rondom psychische kwetsbaarheid.

Subsidieaanvragen

Aanvragen voor projectsubsidie kunnen aan het eind van het jaar worden ingediend door individuen en organisaties. Het maximale bedrag dat per project kan worden aangevraagd varieert en is mede afhankelijk van het bedrag wat wordt opgehaald door de teams. Doorgaans ligt het maximale bedrag tussen de €250 en €3500.  Dit wordt bewust laag gehouden zodat iedereen (ook de kleine ideeën) een eerlijke kans krijgen om mee te doen en de projectgelden breed in de samenleving terecht komen.

Uiteraard dienen projecten die subsidie van de Socialrun ontvangen verantwoording af te leggen over de uiteindelijke besteding. De stichting heeft een commissie ingesteld die de projectaanvragen beoordeeld en het stichtingsbestuur adviseert welke projecten voor subsidie in aanmerking komen.

Bekijk de subsidieprojecten van afgelopen jaren:

<
  • Wis filters
Back To Top