Main content

Over het team

Team Parnassia Groep vindt een inclusieve samenleving een belangrijk streven en met onze deelname willen we de stigma’s op psychische ziekten doorbreken. Wij zijn een gemengd team van (ex)patiënten, ervaringsdeskundigen, behandelaren, managers en de collega’s van allerlei verschillende ondersteunende diensten. Ieder heeft tijdens de socialrun een rol die hem/haar het beste past, zodat we als team de eindstreep halen.

Team Parnassia Groep verscheen in 2019 met 1 team aan de start. #meedoeniswinnen was ons op het lijf geschreven, zeker gezien de weinige voorbereidingstijd van ons team. We waren trots dat we met elkaar de socialrun hebben volbracht; wat een geweldige ervaring.
Dit jaar staan we met twee teams aan de start, samen 1 groot team, en we willen jou graag vragen onze kilometers te sponsoren. Elke euro gaat naar projecten die inclusie en openheid rondom psychische kwetsbaarheden bevorderen.

Berichten

  • Jolanda Langelaar

    Zet hem op kanjers 🏃‍♀️🏃🏃‍♂️!!!!

SPONSOR DIT TEAM

We kijken terug op een fantastische editie van de Socialrun in 2019. De Socialrun 2020 vindt plaats van 18 tot 20 september. Teams kunnen zich hiervoor inschrijven vanaf 1 december 2019.

Gegevens

Betaling