Skip to: Deelnemende teams 2020

Socialrun website

37862 // 10
37839 // 10
37814 // 25
37800 // 10
Doneer

Team ProPersona

Totaal € 55,00 door 4 donateurs

Over het team

De Socialrun organiseert jaarlijks in september een non-stop estafetteloop van 555 kilometer in 48 uur, tot 2020 rond het IJsselmeer, in 2020 de nieuwe route door zuid Nederland. Daarmee wordt aandacht gevraagd voor de vaak moeilijke positie van mensen met een psychiatrische aandoening. Zij vechten dagelijks tegen hun eigen problemen, maar hebben daarnaast ook te maken met afwijzing en uitsluiting in het maatschappelijke verkeer. De Socialrun wil dat deze mensen een betere plek krijgen in de samenleving.

Dit jaar heeft de landelijke organisatie in het kader van de corona-uitbraak besloten dat er een optie is voor een alternatieve route. Vanuit Pro Persona en het Socialrun Team van team Pro Persona is er gekozen voor een 24-uurs loop op het park van Wolfheze.

Het Pro Persona team zal gedurende 24 uur rondes (van 2 KM) lopen op het park in estafettevorm. Zo trachten we toch kilometers te laten sponsoren om het stigma tegen te gaan.
Hiernaast zullen er site-events georganiseerd worden voor clienten, medewerkers en buurtgenoten van onze organisatie.
We stellen de route open voor lopers, maar ook wandelaars die zich willen aansluiten.

Deelnemers

teamleider
fietsers
lopers
ondersteunend

Berichten

 • HenkLammers

  Jullie verdienen met jullie bravoure, doorzettingsvermogen en passie voor de doelgroep alle support. Blijf gezond en ik hoop als oud deelnemer dat jullie op handen gedragen zullen gaan worden door de Gelderse achterban zodat jullie weer potten gaan breken! Succes en blijf gezond Henk Lammers Nijmegen

 • Mattie de Jong

  Veel succes en geniet er van!

 • Inekevan Gent

  Zet 'm op team PP. Ook in alternatieve vorm wordt het vast een feestje voor het goede doel!

 • NatasjaSimonis

  We gaan er weer voor!

Back To Top