Skip to: Voor mij was je het al | Boek van Jerry Allon

Socialrun website

“Al mijn hele leven heb ik ervan gedroomd een boek te schrijven. Voor ik er daadwerkelijk aan begon heb ik lang gedacht, getwijfeld en getreuzeld, eigenlijk omdat ik dacht dat het er wel nooit van zou komen. Tot een bekende van mij tegen me zei: gewoon beginnen, jong.

 

Nu, in dit al zo onwerkelijke jaar, is het dan eindelijk zo ver. 14 september aanstaande komt Voor mij was je het al echt uit. Uiteraard onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom corona staat er zelfs een heuse boekpresentatie gepland. In het auditorium van het gastvrije Tenzinger, moederbedrijf van het bevlogen Medicore, de hoofdsponsor van de Socialrun.

Helaas zijn alle beschikbare stoelen al bezet, maar in het kader van de door de Socialrun uitgeroepen Inclusieweek wordt hard gewerkt om deze lancering via een livestream uit te zenden. Daarover dus later meer.

 

De volledige verkoopopbrengst van dit boek gaat overigens naar de EPISCHE Socialrun en daarom is het boek vanaf 14 september a.s. ook exclusief te bestellen via de website van de Socialrun. Het boek kost 19,95 (exclusief verzendkosten). Wil je alvast een exemplaar reserveren? Vul dan onderstaand formulier in.”

Ook is het mogelijk om een uitgesteld boek te kopen. Dit betekent dat je twee boeken koopt,  één boek is dan voor jou en één boek gaat naar iemand die niet de mogelijkheid heeft om het boek aan te schaffen, maar het wel graag wil hebben.


Jerry Allon

Voor mij was je het al

 

 

Back To Top