Skip to: We zijn gestart!

Socialrun website

Het online beweegplatform House in Motion is nu een maand gestart en de deelnemers zijn enthousiast! Er is nog plek voor nieuwe deelnemers.  

Enkele reacties van deelnemers:
Ik heb een betere dag als ik gesport heb, mijn lichaam voelt dan fijner.”

Ik heb geleerd dat ik meer kan dan ik denk. Als je vermoeid bent, kun je het altijd nog wel even volhouden, dat voelt goed!

Trainer Marloes vertelt over de eerste lessen:
Dat zijn vaak spannende momenten, zelfs ook voor mij. Iedereen is anders en maakt weer andere dingen mee in een les. Doordat we na de training even napraten leren we elkaar kennen en is er de ruimte om dingen te bespreken die lastig kunnen zijn of juist heel goed gingen. Zo leren we van elkaar!

 

 

 


Wat is House in Motion?

Met House in Motion start je met bewegen vanuit je woonkamer. In een klein groepje krijg je thuis online beweeglessen.
Het maakt niet uit wat voor ervaring je hebt met sporten of bewegen. Na 12 weken kijk je met de docent en de anderen uit jouw groepje of je mee kan doen op de sport, dans- of pilatesschool. De docent van de online lessen is er dan ook bij.
Als je het leuk vindt dan kun je daarna vaker naar de sportschool komen.

Enthousiast geworden? Geef de flyer mee of verwijs naar de website: www.houseinmotion.nl

Sportieve groet,

Het House in Motion team


Back To Top