Skip to: Aanstichters

Socialrun website

Over Aanstichters

Wij zijn Aanstichters een beweging die alle jongeren laat meedoen, maar vooral het individu in zijn waarde laat. Het begrijpen en tolereren van de ander begint bij het accepteren dat iedereen zijn eigen persoonlijkheid heeft. Wij maken content over persoonlijkheden,  jongeren die in de maatschappij niet als mainstream worden gezien.

Ik hoor je denken ja leuk content over persoonlijkheden. Maar wat bedoel je dan? Het komt er op neer dat we je op verschillende manieren kennis willen laten maken met alledaagse onderwerpen bijvoorbeeld door videoseries, podcasts, muziek, blogs, (online) events en nog veel meer. Dit kunnen onderwerpen zijn waar jij nog nooit mee in aanraking bent gekomen, maar voor een ander heel normaal zijn.

Verhalen vertellen kunnen we niet alleen daar hebben we andere Aanstichters voor nodig. Heb jij een verhaal wat je wilt vertellen en denkt dit weet nog niet iedereen. Laat het ons weten. Stuur ons een privé bericht via onze socials: Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Aanstichters is onderdeel van de Socialrun.

Back To Top