Skip to: Wie zijn de Aanstichters

Socialrun website

Wie zijn de Aanstichters?
De Aanstichters zijn Bas, Amber en Carlijn. En ieder hebben zij hun geheel eigen inbreng.

 

Aanstichter BasBas

Dit is Bas, de grafische Aanstichter. Hij heeft ons geholpen aan ons logo. Bas is nauw betrokken bij de activiteiten en staat altijd open voor een geintje of een goed gesprek.

 

 

 


Amber

Dit is Amber, de introverte maar altijd vrolijke Aanstichter. Ze heeft gewerkt als marketeer en gaat ervoor zorgen dat jullie straks niet meer om ons heen kunnen. Ooit gehoord van het twintigersdilemma? Daar zit zij middenin. Amber neemt je mee in haar zoektocht naar haar nieuwe Dreamjob en alle struggles die daarbij komen kijken.

 

 

 

 

 

 


Carlijn

Dit is Carlijn, de aanstichter van Aanstichters. Carlijn gebruikt al jarenlang haar eigen ervaringen om de wereld duidelijk te maken dat psychische kwetsbaarheden niet alleen maar kosten of slopen, maar ook uit kunnen monden in creatieve explosies en professionele ontwikkeling. Deskundig door haar ervaring en met passie buigt Carlijn negativiteit onder andere om in beleid, training, video’s en ook muziek. Daarmee draagt Carlijn uit dat mensen met een psychische kwetsbaarheid dus kunnen inspireren en zelfs topprestaties leveren. Dat is namelijk een veel eerlijker en gebalanceerd perspectief. Niet verwonderlijk dat ze leeft onder haar motto: #jemagerzijn

Back To Top